מרכיבים לגלידה:
½ כוס מרק עוף (אם משתמשים באבקה יש לוודא שהיא דלת נתרן!)
½ כוס מים
חתיכות קטנות של עוף או בשר מבושלות במים בלבד.
אופן ההכנה של גלידת עוף לחתולים:
- מערבבים את המים והמרק ומוסיפים את חתיכות העוף או הבשר, יוצקים לתוך מגש קוביות קרח ומקפיאים.
- ניתן לשמור במקפיא עד כחודשיים.
- בתיאבון לחתול.
המתכון נכתב ע"י וטרינר הקליניקה
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il