מרכיבים לג'לי החתולים:
3 כוסות מרק עוף צח (אם מאבקה אז דלת נתרן)
½ 4 כפיות קמח
¼ כוס גזר קצוץ לקוביות קטנות
¾ כוס בשר טחון מבושל
אופן ההכנה:
מכינים את מרק העוף ומאפשרים לו להתקרר כשתי דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים. לאחר מכם מחממים שוב עד לקבלת תערובת סמיכה ומיד להוסיף את שאר החומרים. יוצקים את התערובת למגש קוביות קרח ומניחים עד שהג'לי מתקשה. החתול שלכם הולך להיות מרוצה מאוד. את הג'לי, ניתן לשמור במקרר עד שבוע ובמקפיא עד כחודשיים.
המתכון נכתב ע"י וטרינר מומחה
לצפייה בעוד מתכונים לחיות מחמד לחצו כאן
ניתן לשלוח אלינו הצעות למתכונים דרך דף צור קשר
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il