מרכיבים:
¼ 2 כוסות קמח מלא
½ כוס אבקת חלב דל שומן
1 ביצה גדולה
1 בננה בשלה מעוכה
¼ כוס שמן צמחים או קנולה
כפית או קוביית אבקת בציר בקר מומסת בחצי כוס מים רותחים
כף סוכר חום
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד
ללוש במשך שתי דקות על משטח מקומח, לרדד למלבן בעובי חצי סנטימטר ולחתוך
לאפות בתנור בחום של 150 מעלות במשך 30 דקות
המתכון נכתב ע"י וטרינרים במרפאה הוטרינרית בתל אביב
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il