מרכיבים:
½ כוס מרק עוף (אם משתמשים באבקה יש לוודא שהיא דלת נתרן!)
½ כוס מים
חתיכות קטנות של עוף או בשר מבושלות במים בלבד.
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הקמח והחמאה. להוסיף את החמאה, ובהדרגה את החלב לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד. את הבצק ללוש על משטח מקומח למשך כמה דקות ולאחר מכן לרדד אותו למלבן בעובי חצי סנטימטר ולחתוך לעוגיות, אותן נניח על נייר אפייה.
לאפות בתנור בחום של 175 מעלות במשך 15 דקות, להשאיר את העוגיות בתנור הכבוי עם דלת פתוחה עד שיתקררו ויתקשו.
בתיאבון!
המתכון נכתב ע"י וטרינר מומחה
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il