מרכיבים
פחית אוכל רטוב לחתולים או כלבים
חופן פטרוזיליה
גזר קטן, (לכלב- תירס, גמבה)
שקית זילוף (אמיתית או מאולתרת)
¼ עד ½ כוס פירורי לחם או פנקו לא מתובלים (תלוי בגודל הפחית)
אופן הכנה
טוחנים במעבד מזון את האוכל הרטוב, הפטרוזיליה והגזר עד לקבלת תערובת רכה וכמעט אחידה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומעבירים את התערובת לשקית זילוף
מזלפים "נשיקות" קטנות על תבנית עם נייר אפייה (לפי גודל החתול/כלב) ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בין 10-20 דקות תלוי בגודל הנשיקות.
בתאבון
המתכון נכתב ע"י מומחים במרפאה וטרינרית בתל אביב
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il