מרכיבים למתכון:
- 3 מצות מעט ספוגות במים.
- 150 גר כבד עוף.
- 1 גזר קלוף חתוך לקוביות.
- 4 כפות תירס משומר דל סוכר.
אופן הכנת אוזני המן:
- מחממים מעט שמן זית במחבת.
- מטגנים את הגזר כעשר דקות עד שמתרכך מעט.
- מוסיפים את כבד העוף ומטגנים עד שמשנה את צבע.
- מוסיפים את התירס מערבבים מעט ומכבים את האש.
- מצננים כמעט לחלוטין.
- את המצות שהתרככו חותכים לארבעה ריבועים שמים מעט מהתערובת במרכז כל ריבוע ומגלגלים.
- כדאי להרטיב את הקצה של המצה לפני שסוגרים את הגליל כדי שידבק יותר טוב.
- מכניסים למקרר לשעה כדי שיתייצב.
- שומרים במקרר בקופסא אטומה עד שבוע.
**אפשר להקפיא ולהוציא כחטיף קר ליום אביבי חם!
בתאבון 🙂
המתכון נכתב ע"י וטרינר מומחה
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il